همسایه به شوهرم تهمت زده که ازانباری اونا چیزی برداشته و اومدن دم درخونه دادوبیداد.چیکارکنیم درحالی که شاهدی نداریم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۴۶ #1754

3ساله که یه واحداز اپارتمانی رو خریداری کردیم که صاحب ملک قبلی هم اینجا ساکنه.بعداز گذشت 2سال از ساکن شدنمون شروع به اذیت کرد تا ما و دو همسایه دیگه از اونجابریم و کلیه واحدهارو خودش بخره.

دیشب که من رفتم مسجدو شوهرم خونه تنهابوده 6نفری اومدن دم درماو باشوهرم دعواکه برو کنتور ابتوجداکن.چون امتیازاب بنام منه و کسی که خونه رو ساخته کنتوری نگرفته شمابرو ابتوجداکن تاماتواستفاده ازاب راحت باشیم.شوهرم که مخالفت میکنه روش دست بلندمیکنن و اون چون تنها بوده ترسیده و کاری نکرده.فقط تونسته از نیمه هاصداشون روضبط کنه.

درحین دعوابهش تهمت زدن که از داخل انباری ما فلان وسیله رو برداشتی.این قضیه منوخیلی اذیت میکنه.سعی دارن بابی ابرو کردن ما به خواسته شون برسن وماازاینجابریم.خواهش میکنم منو خیلی روشن وواضح راهنمایی کنید که چیکارکنم.درتمام مدت هم شاهدی نبوده بجزخودشون که همه از یه خونواده ان.

خواهش میکنم بگید میتونم بابت تهمت یا کتککاری و ابروریزی ازشون شکایت کنم؟چه جوری و کجابایدبرم؟ممنونم

مشاوره حقوقی قتل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شپامیتوانیدتحت عنوان توهین وضرب وشتم شکایت کنید

تحت عنوان ضرب و شتم از آنها شکایت نمایید

با سلام

می توانید تحت عنوان ضرب و شتم از آنها شکایت نمایید اگر بر اثر این ضرب و شتم جراحت یا آسیبی به همسرتان وارده شده است به پزشک قانونی مراجعه کرده و گواهی پزشک قانونی را ضمیمه شکوائیه نمایید.

موفق باشید