سفته را به اجرا گذاشته در شورای حل اختلاف؛ آیا این شکایت راه به جایی دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱ #17534875

با سلام
من یک سال و نیم قبل در یک مغازه مشغول به کار بودم و برای ضمانت سفته ای به مبلغ بیست میلیون تومان به صاحبکار دادم.
بعد چند ماه از آن کار استعفا دادم و سفته هایم را پس نگرفتم الان بعد از یک سال آن اقا از من شکایت کرده و ادعای ضرر و ذیان دارد و سفته را به اجرا گذاشته در شورای حل اختلاف
میخواستم بدونم آیا این شکایت راه به جایی دارد؟!

مشاوره حقوقی سفته
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تنها در صورت اثبات ضمانی بودن سفته میتوانید ذمه خود را بری نمایید والا اصل بر بقاء دین است .

سلام
اگر شما دلایلی دارید که سفته بابت ضمانت حسن انجام کار بوده است کارفرما که سفته را به اجرا گذاشته است باید ورود ضرر و زیان توسط شما و تخلف شما را ثابت کند تا بتواند وجه سفته را وصول کند و اگر دلیلی بر این امر نداشته باشید معمولا ادعای شما را گوش نمی دهند

با سلام
اگر قراردادی بین شما تنظیم شده باشد و شماره سفته ها در آن قید شده باشد و یا اینکه اگر حداقل دو نفر شاهد داشته باشید میتوانید علیه کارفرما به جهت خیانت در امانت به دلیل اقدام به سفته های امانی اقدام نمایید .
در صورت اثبات اینکه سفته ها امانت در دسا کارفرما بوده هم شما از پرداخت وجه سفته ها تبرئه خواهید شد و هم کارفرما به جرم خیانت در امانت محکوم به حبس خواهد گردید.