قرار اناطه امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۵ #17443323

آیا در دادگاه تجدید نظر تخلفات اداری امکان صدور قرار اناطه وجود دارد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان صدور قرار توقف تا مشخص شدن نتیجه کیفری وجود دارد.

در حالت کلی در همه موارد در دادگاه های حقوقی و کیفری و مراجع قضایی و غیر قضایی امکان صدور قرار اناطه وجود دارد و منعی در این زمینه وجود ندارد.

سلام
شما توضیح بیشتری باید می‌دادید ولی اجمالا اگر هیئت تجدید نظر تخلفات اداری رسیدگی به تخلفات را منوط به این بدانند که نتیجه مثلا یک پرونده مطروحه در دادگستری مشخص شود می تواند تا زمانی که حکم از سوی دادگاه دادگستری صادر و قطعی نشده است رسیدگی به پرونده تجدید نظر خواهی در هیئت تخلفات اداری را متوقف نمایند و منع قانونی برای این کار وجود ندارد