آیا هر دو رای اجرا می شود طبق قانون؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۸ #17436740

سلام
اگر فردی پرونده ای داشته باشد که بازپرس سه موضوع جرم بابت یک موضوع کیفرخواست صادر کند و دادگاه ابتدا به یکی از موضوعات که در صلاحیت دادگاه بوده اقدام به صدور رای نموده و رای قطعی شده و مجددا بعد از مدتی پس از رفع اختلاف نظر در خصوص دو موضوع دیگر دادگاه مجدد پس از یک دادگاه جداگانه اقدام به صدور حکم جدید نموده که دیوان رای دومی هم تایید نموده و قطعی شده و هنوز هیچگونه تخفیفی بابت قانون جدید اعمال نشده و اجرای احکام جهت تجمیع دو رای پرونده به دیوان رای مبنی بر اینکه درخصوص موصوع دوم اعلام داشته که غیر قابل طرح می باشد.میخواستم آیا هر دو رای اجرا می شود طبق قانون یا اینکه رای اولی که ابتدا قطعی شده.رای اول جریمه نقدی هست ولی دو موضوع رای دوم حبس با جریمه.ضمنا منظور از رای دیوان چی می باشد.باتشکر

مشاوره حقوقی دادسرا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
در صورت تعدد جرایم مجازات اشد اجرا می شود اما جرایم درجه هفت و هشت جمع می شود لازم است احکام شما بررسی شود.

درصورت عدم تجمیع بله هردو مجازات قابلیت اجرایی دارد

با درود بله آرایی که مطابق قانون قطعیت یافته باشند میبایست اجرا شوند

آرای قطعی محاکم تجدیدنظر باید بموقع به اجرا گذارده شود