زمان مراجعه به شرکت بیمه چه مدت است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۳۶۳ #17394370

با سلام
بنده یک تصادف جرحی داشتم که مقصر شناخته شدم. سوالم این هست که برای مراجعه به شرکت بیمه و استفاده از بیمه ثالث بازه زمانی پس از تصادف در نظر گرفته شده یا بعد از تعیین تکلیف زیاندیده باید مراجعه کنم.
ممنون

مشاوره حقوقی تصادفات
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود.
مراجعه طرفین به بیمه شخص ثالث هم میتواند پس از صدور رای دادگاه انجام شود و هم می تواند به اختیار با در دست داشتن گواهی پزشکی قانونی و گزارش نیروی انتظامی انجام گردد.

فرد یا افراد آسیب دیده میتوانند از بیمه درخواست کنند در ابتدا مبلغی برای انجام امور پزشکی و ... از بیمه دریافت نمایند و سپس پس از صدور رای و گذشت طول درمان مابقی غرامت خود را دریافت نمایند.

توجه داشته باشید مبلغ پرداختی همیشه به تاریخ روز پرداخت محاسبه می شود.

موفق و سربلند باشید.

زمان مراجعه به شرکت بیمه عموما بعد ازصدور رای دادگاه است

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم
برای استفاده افراد ثالث هم میتوانند پس از صدور رای مراجعه به بیمه کنند هم بدون صدور رای و باستناد گواهی پزشکی قانونی و باتوافق طرفین خسارات پرداخت میشود.
برای استفاده راننده مقصر به محض اتمام طول درمان و دریافت گواهی پزشکی قانونی میتوانید مدارک خود را جهت دریافت دیه و ارش راننده مقصر حادثه اقدام نمایید