آیا میتوانم از دست مامور و کسی که ملک را پلمپ کرده بابت اثاثیه شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۱ #17335293

سلام
یک نفری که موسسه خیریه دارد منو به دوستش معرفی کرد که خودش صاحب یک منزل مسکونی توی مشهد معرفی کرد و قولنامه رهن و اجاره نوشتیم و بعنوان سرایدار اونجا ساکن شدیم بعد از چند روز مامور با یک نفر که ادعا میکرد صاحب اصلی ملک است به همراه وکیلش ما را بیرون کردن و ملک پلمپ شد و تمام وسیله های زندگیمون و کلی خشکبار که داشتیم پلمپ شد و بعد از سه چهار ماه که نتونستن رضایتم جلب کنن شکایت کردم در ضمن روزی که ملک میخواستن پلمپ کنن مامور از تمام اثاثیه زندگیمان لیست برداری نکرد و سال گذشته کسی که ادعا میکرد صاحب اصلی ملک است حکم فک پلمپ گرفته و همان مقدار لوازممان که لیست شده تحویل حافظ امین داده و کسی که ملک بما اجاره داده انداختمش زندان و بعد مشخص شده که حتی کسی که خودش صاحب اصلی ملک جا زده اونم یه کلاهبدار بوده و فعلا زندانه حالا بابت بقیه اثاثیه مان چکار باید بکنم و این را هم اضافه کنم کسی که خیریه داشته مخارج و هزینه های آب و برق... و تعمیرات را پرداخت میکرد و منم بابت لوازم اداری که اونجا داشته اعتماد کردم و سرایداریش را قبول کردم چند روز دیگه جلسه اول دادگاهمون است و مسئول خیریه میگه شما توی دادگاه از من نام نبرو مقصر را کسی که خونه به شما اجاره داده معرفی کن بابت خشکبارام کلی بهم ضرر رسیده دخترم را از مدرسه نزدیک خونه بیرونش کردن و معلومم نیست آیا اثاثیه که دست امین است سالم هستن یا نه و آیا میتوانم از دست مامور و کسی که ملک را پلمپ کرده بابت اثاثیه ما نه شکایت کنم یا نه ممنونم ببخشید طولانی شد

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما میتوانید هم از فردی که ملک دیگری را برای شما اجاره داده شکایت و ادعای خسارت نمایید و هم از مالک دومی که خود را جای مالک اصلی جا زده بود شکایت و مطالبه خسارت و ضرر و زیان نمایید ( میتوانید طی یک اقدام قانونی از هر دوی انان در یک پرونده شکایت نمایید ) و نیز میتوانید اقدام به استرداد لوازم خود از امین نمایید