دریافت خسارت از بیمه با گزارش غیر واقع چه عواقبی برایم خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۸ #17298221

از شرکت بیمه ۲ سال پیش با کروکی غیر واقعی خسارت ۹۰۰ هزار تومان دریافت کردم و الان عذاب وجدان دارم و میخوام پول برگردانم. چه کار کنم که بعدش برای خودم و برای اون مامور که به اصرار من همکاری کرد مشکل نشه؟؟ و پول بیت المال را هم برگردانم. و آیا اگه برم اطلاع بدم بازم مجازات میشم؟؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
طبعا هم برای شما هم برای کارشناس تخلف و مجازات متصور است ولی می توانید وجه مزبور را با خسارت تاخیر تادیه آن به حساب شرکت بیمه واریز کنید.