برای شکایت بخصوص در این ایام کرونا باید برم شیراز؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۳ #17144739

با سلام من یک سایتی را دادم یک شرکت طراحی کنه این شرکت شیراز بود قرار داد را نوشت و مهر و امضا کرد و دو نسخه برای من فرستاد که من در کرج بودم من هم امضا کردم و یه نسخه نگه داشتم یه نسخه هم پس فرستادن. بعد از ۱۱ ماه شرکت نتونست تحویل بده و من را تهدید میکند ۷۱۰۰ از ۸۵۰۰ مبلع را داده ام میخواستم بدونم برای شکایت بخصوص در این ایام کرونا باید برم شیراز همچین بندیم در قرار داد هست
قرارداد از تاریخ امضا و تبادل توسط طرفین و پرداخت پیش پرداخت رسمی میگردد. که پیش پرداخت را زودتر دادم ولی امضای من نرحله آخر بود و بعد براشون یه نسخه را ارسال کردم
آیا نمیشه در خود کرج شکایت کرد.

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان طرح دعوی از طریق هریک از دفاتر خدمات قضایی سراسر کشور وجود دارد ولی دادگستری شیراز صلاحیت رسیدگی به موضوع را داشته و باید برای جلسه رسیدگی شخصا یا از طریق وکیل در شیراز حاضر شوید .