مجازات جرم لواط و شروع به آن چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۲۵۸ #17086

سلام خدمت اقای حامد رضایی-ما چهار نفر دوست داخل یه خونه بودیم بعد از چند دقیقه ای یک پسر که خیلی خوشگل بود به دوستم یوسف تماس گرفت ویوسف اورا به خانه دعوت کرد ومن ویوسف اورا خفت گیر کردیم 2دوست دیگرمان که داخل خانه بودن از ترس خانه را ترک نمودن -و فقط من و یوسف ماندیم -یوسف به پسره از راه مقعد تجاوز نمود ولی من تجاوز نکردم فقط با چاقوی میوه خوری پسره را تهدید نمودم وشلوارش را کمک یوسف در اوردم -بعد پسر خوشگله با گذشت 48ساعت بعد در یک بیابان یوسف را به وسیله تیغ جراحی در ناحیه گردن مورد ظرب و جرح قرار داد که طولی نکشید یوسف درگذشت حال پسر خوشگله خو را معرفی به پلیس اگاهی نمود و گفت یوسف ومحمد که بنده باشم یعنی من در داخل یک خانه به من تجاوز نمودن -و قتل را هم گردن گرفته -ومن ر ا به پلیس اگاهی بردن و من همه چی را اعتراف نمودم وگفتم درست است یوسف از راه مقعد به او تجاوز نموده و من نیز با چاقو ی میوه خوری اورا تهدید نمودم و شلوارش را کمک یوسف در اوردم -بعد من را در زندان به مدت 80روز حبس نمود قاضی و بعد از 80روز با قید سند 100ملیون ازاد شدم -حال اگه حکم زندانی بخورم چقدر زندانی میشوم-
اتهامات -هتک حرمت -اماده سازی برای لواط-تهدید با چاقو

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص لواط مجازاتی برای شما وجود ندارد.تا وقتی که مرتکب قصد خود را با تظاهرات خارجی و اعمال مادی به فعلیت نرسانیده ، علی الاصول موضوعی شخصی است وجز درمورد تبانی ومواضعه قابل مجازات نیست .مجازات تهدید با سلاح سرد اگر آن را وسیله مزاحمت اشخاص و یا اخاذی و یا بدان‌ وسیله تهدید و یا با کسی گلاویز شود به سه ماه تا یک سال حبس تأدیبی و یا به اقامت اجباری از شش ماه تا یک سال در محلی غیر از محل اقامت خود‌محکوم خواهد شد.مجازات هتک حرمت هم توهین به افراد از قبیل فحاشی و استعمال الفاظ رکیک چنان چه موجب حد قذف نباشد به مجازات شلاق تا ( ۷۴ ) ضربه و یا پنجاه هزار تا یک میلیون ریال جزای نقدی خواهدبود .

موید باشید