آیا کسانی که ورود به عنف با اسلحه داشته اند و شاکی رضایت دهد، از مجازات مبرا میشوند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۳ #17044304

آیا کسانی که ورود به عنف با اسلحه داشته اند و شاکی رضایت دهد با اینکه روز دستگیری همه چیزو اعتراف کردن ولی چند ماه بعد روز دادگاهی بگن وارد خانه نشدن و یجورایی شاکی رو راضی کنند بگه وارد خونه نشدن رد اتهام میشن؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به خاطر جنبه عمومی جرم دادسرا میتواند پیگیری نماید

با درود جرم جنبه عمومی دارد

انکار پس از اقرار مسموع نیست و از لحاظ جنبه عمومی دادسرا پیگیری می کند .

با سلام اینکه بعد از اقرار در دادسرا کتمان کنند معمولا این کتمان در دادگاه پذیرفته می شود ولی قدر مسلم بابت رضایت شاکی خصوصی مشمول تخفیف مجازات خواهد شد.

از لحاظ جنبه عمومی دادسرا میتواند پیگیری کند اما جنبه خصوصی آن بسته میشود مگر اینکه بحث سلاح را کلا شاکی بگویند سلاحی نبوده تا جنبه عمومی هم برطرف شود