اگر تخلف قاضی به قوه قضائیه ثابت شود آیا پرونده با اعتراضی که ماه گذشته انجام دادم به دادگاه تجدیدنظر خواهد رفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۲۱۴ #17027179

با عرض سلام و احترام

بنده ساکن مازندران هستم و سال گذشته شخصی از تهران بابت کلاهبرداری در فضای مجازی ازم شکایت کرد که حتی ۱ ریال پول به حساب بنده نرفته بود . در واقع کلاهبرداری توسط دوست بنده انجام شد که شماره موبایل و شماره منزل بنده رو بعنوان پشتیبانی در سایت خود قرار داده بود . جهت اطلاع اینکه دوست بنده بدلیل کلاهبرداری و هک حسابهای بانکی با ایجاد صفحات فیشینگ تا این لحظه حدود ۲۰۰ شاکی دارد و متواری است و سابقه پرداخت رشوه در سالهای گذشته را هم دارد .
در روند رسیدگی به پرونده تخلفاتی توسط افسر پرونده که از کارکنان پلیس فتای تهران بود اتفاق افتاد که متاسفانه اعترافات دوستم که کلاهبرداری کرده بود را به بنده نمیدادند تا به دادسرا تحویل دهم و حدود ۳۳ روز گوشی بنده توسط افسر پلیس فتای تهران توقیف شده بود { پیامکهای ارسالی و دریافتی از افسر پرونده موجود است و همچنین مکالمه افسر پرونده هم ضبط شد }
چند ماه بعد تخلفات افسر پرونده را به اداره حفاظت اطلاعات ناجا ارسال کردم و پرینت همان گزارش را برای دادسرای تهران ارسال کردم که مدیر دفتر دادیاری بدستور قاضی دادسرا بنده را تهدید و الزام به برداشت لایحه کردند و گفتند ۲۴ ساعت فرصت داری لایحه رو از پرونده حذف کنی وگرنه قاضی برات تشدید قرار خواهد کرد . برای همین موضوع مجبور شدم خواهر خانم خودم را که ساکن تهران بودند به دادسرای مربوطه بفرستم تا لایحه را ار پرونده حذف کند { مکالمه این تهدید توسط گوشی بنده ضبط شد }
پرونده بقدری با تخلف پیش رفت که حتی قرار نهایی دادسرا برای بنده و حتی برای وکیل بنده هم ابلاغ نشد و ما فکر کردیم لابد قرار منع تعقیب صادر شده است .
خلاصه این پرونده با تخلف از دادسرا به دادگاه ارسال شد و متاسفانه قاضی دادگاه بر اساس تخلفاتی که توسط ضابط قضایی و قاضی دادسرا انجام شد بنده را به ردل مال و سه سال حبس محکوم کرد و جالب اینجاست که پول به حساب دوست بنده رفته بود و سایت هم برای خودش بود و نماد اعتماد اینترنتی هم متعلق به خودش بود و ضمنا متواری هم بوده است و با اینکه ابلاغیه برایش ارسال شده بود اما در داسرای تهران حضور نیافته بود و قاضی دادسرا هم چندین مرتبه جهت دستگیری این شخص به پلیس امور بین الملل نامه نگاری کرده بود اما بصورت ناگهانی قرار منع تعقیب در دادسرا برایش صادر شد و قرار منع تعقیب دوست بنده هم در دادگاه بدوی تائید شد .
یکی از دوستان صمیمی بنده که جانباز بودند گفتند گزارش تخلفات + فایل صوتی + پرینت پیامک افسر پرونده را به دفتر ریاست قوه قضائیه و دفتر دادستانی کل کشور ارسال کنید و بنده هم در تاریخ ۴ شهریور ۹۸ از طریق پست پیشتاز فرستادم و همچنین از طریق سایت دادستانی کل کشور از عملکرد دادیاری مربوطه و افسر پرونده شکایت کردم که شکایت بنده همراه با مدارکی که پست کرده بودم بدست آنها رسید .
چند روز قبل با واحد امور پاسخگویی به شکایات مردمی دادستانی کل کشور تماس گرفتم و پاسخی که بصورت تلفنی بهم دادند این متن بود :
در تاریخ ۹ شهریور ۹۸ شکایت شما از طریق سایت دادستانی کل کشور دریافت گردید و با توجه به مدارکی که در تاریخ ۴ شهریور ۹۸ بصورت کتبی از طریق پست پیشتاز برای ما ارسال کرده بودید با درخواست شما موافقت گردید و نامه هم تنظیم شد و از طرف دادستانی کل کشور به دادستان ناحیه مربوطه تهران در تاریخ ۲۷ شهریور ۹۸ ارسال گردید و به آنها فرصت داده شد ظرف مدت ۳۰ روز پاسخ این نامه را بدهند

سوال اول : اگر حراست قوه قضائیه یا حراست دادستانی کشور متوجه تخلف در این پرونده شوند چه اقدامی انجام خواهند داد؟

سوال دوم : اگر تخلف قاضی دادسرا یا افسر پرونده به قوه قضائیه یا دادستانی کشور ثابت شود آیا پرونده با اعتراضی که ماه گذشته انجام دادم به دادگاه تجدیدنظر خواهد رفت یا اینکه اعاده دادرسی خواهد شد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تخلف اثبات شود باعث نقص رای میشود و رسیدگی مجدد توسط شعبه دیگری انجام میشود .

تخلف قاصی درصورت اثبات ،باعث نقض رای نخواهد شد

با سلام اگر در مهلت مقرر تجدیدنظرخواهی کنید دادگاه رسیدگی می‌کند اگر مهلت تجدید نظر پایان یافته و اعتراض نکرده بودید میتوانید اعاده دادرسی کنید