آیا من میتونم شکایت خیانت در امانت بکنم و مالم رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۴ #17008954

سلام. وقت بخیر
بنده ۱۱ فروردین برای دیدن پدر و مادرم به شمال رفتم و همسرم خودش بنده رو راهی خونه پدرم کرد و ۱۷ فروردین من برگشتم و با در قفل شده روبرو شدم که گزارش ۱۱۰ هم موجود هست و اینکه یک ماشین به نام بنده بود که از من به بهانه فروش و خرید ماشین جدید برای من وکالت فروش گرفت دقیقا دو روز قبل اینکه منو بفرسته خونه پدرم و سند رو هم انتقال داده و تو پیامی که برای من فرستاده گفته که به جای بدهی خودش به شخص دیگه ای واگذار کرده و یک کارت بانکی مبلغ ۱۰ میلیون تومن موجودی داشت اونم از من گرفت و حسابم رو خالی کرد و حالا سوال من اینه که آیا من میتونم شکایت خیانت در امانت بکنم و پول و ماشینم رو از اون آقا پس بگیرم؟
برای ترک انفاق هم من از ایشون شکایت کردم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چون شما شخصا اقدام به وکالت فروش به همسرتان نموده اید لذا خیانت در امانت صورت نگرفته است

ازشما وکالت داشته و وکالتنامه در ید دارد وخودت کارت به اودادهای این یعنی اجازه خیانت درامانت نیست