درخواست طلاق از طرف زوجه همراه با بخشیدن مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۵۹۶ #16965273

سلام شوهرم منو طلاق نمیده دلیل موجهی واسه طلاق ندارم فقط تفاهم نداریم و اخلاقش اذیتم کرده الان میتونم مهریمو ببخشم و بدون رضایت اون طلاق بگیرم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرفا با بخشیدن مهریه شما نمیتونید طلاق بگیرید مگر اینکه با وجود بداخلاقی و بدرفتاری های مکرر همسرتون یکی از شرایط عسر و حرج رو با وجود بیماری روانی و....بتونید ثابت کنید ک در اون صورت قانون امتیازی برای طلاق ب شما در نظر گرفته

صرف بخشیدن مهریه درقبال طلاق مجوز طلاق نیست .‌مگر شوهر راضی به طلاق باشد

صرف بخشیدن مهریه مجوز طلاق از سوی زوجه نیست. حتی با بخشیدن مهریه نیاز به رضایت زوج برای طلاق است.

سلام
علی الاصول بخشش مهریه توسط زوجه بیانگر عسروحرج او می باشد اما به صرفه بخشش مهریه شما نمی‌توانید مبادرت به طلاق نمایید بلکه باید رضایت شوهر نیز وجود داشته باشد

با سلام
شما برای جدایی چنانچه هیچ کدام از شروط ۱۲گانه ضمن عقد را نداشته باشید باید در ازاء بخشش مالی (غالبا مالی که بخشیده می شود مهریه است) به همسرتان و اثبات کراهت و عسر و حرجی که دارید برای طلاق خلع اقدام کنید که البته تصمیم گیری بر حسب شرایط شما با قاضی پرونده است و صدور حکم طلاق در این موارد قدری مشکل است.

صرف بخشیدن تمام مهریه درقبال طلاق مجوز طلاق نیست . مگر شوهر راصی به طلاق باشد

طلاق در دستان مرد هست و زن فقط در صورت وجود شرط ضمن عقد و یا داشتن وکالت می‌تواند نسبت به طلاق اقدام نماید. در غیر این صورت دادخواست طلاق به واسطه عسر و حرج مطرح می گردد که در صورت بذل کلیه حقوق مالی توسط زوجه، اماره بر وجود عسر و حرج می باشد؛ لیکن رویه متفاوت هست