پیگیری تهمت و افترا چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۲۲ #16885578

سلام شوهر دوستم تهمت زده که من دنبالش بودم و میخاستم زندگیشو خراب کنم در صورتی که اون به من پیام داده بود و من پیامارو پاک کردم میتونم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی افترا
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شما حق شکایت دارید
اتهام ایشان افترا است ولی اگر ادعا زنا کرده باشد حد قذف است

به اتهام افتراء علیه ایشان اقامه دعوا کنید

سلام
اگر به شما موضوعی را نسبت داده‌اند که آن موضوع جرم باشد و دلایلی نیز بر اثبات ادعای خود داشته باشید می توانید تحت عنوان افتراء با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضای نزدیک محل سکونت خود شکایت کنید

با سلام
اگر در متن پیامک ها به شما توهین و فحاشی و افترا شده است میتوانید بر علیه شخص شکایت کیفری نموده و از دادگاه بخواهید دستور اخذ پرینت پیامک ها را صادر کند.