بر اساس چه چیزی قاضی ابلاغیه برای من صادر شده و آیا اصلا درست بوده یا نه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۸ #16802375

بین دو خودرو یکی ایرانی و دیگری عراقی تصادفی صورت میگیره و مقصر خودروی عراقی بوده بنده نیز به دلیل اشنایی به زبان عربی به عنوان مترجم در کنار راننده عراقی قرار گرفتم و کارهای اداری و ترخیص خودرو از پارکینگ بعد از انجام امور بیمه انجام دادم . راننده خودروی ایرانی به دلیل در دسترس نبودن راننده عراقی از بنده برای پرداخت مابه التفاوت خسارت و پرداختی بیمه در شورای حل اختلاف شکایت کرده.
سوال من اینه که بر اساس چه ماده ای قاضی ابلاغیه برای من صادر شده و ایا اصلا درست بوده یا نه؟
و منی که هیچ دخالتی در تصادف نداشتم و نه صاحب ماشین بودم به صرف همراهی راننده مقصر چه دفاعی باید از خودم انجام بدم؟
با تشکر

مشاوره حقوقی تصادفات
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی عنوان کنید که شما مترجم بوده اید و موضوع تصادف ارتباطی با شما ندارد و شما در این امر ذینفع نمی باشید .

با سلام هر فردی می تواند علیه هر شخصی دادخواستی مطرح نماید مهم اثبات آن در دادگاه میباشد که چنانچه قابلیت اثبات نداشته باشد دعوی فوق علیه شما رد می گردد

سلام
شما اگر مالک خودرو و راننده آن نبودید مسولیتی در قبال پرداخت خسارت ندارید ولی با توجه به آشنایی شما با شخص عراقی احتمالا قاضی شما را جهت شناسایی ایشان دعوت کرده است لذا لازم است برای پیگیری موضوع به دادگاه مراجعه کنید.

سلام
احتمالا قاضی هنوز از ذی سمت نبودن شما مطلع نیست و صرفا حسب دادخواست خواهان، شمارا نیز دعوت نموده است لذا شما ضمن حضور در شعبه اعلام نمایید که ارتباطی با راننده عراقی نداشته و صرفا بعنوان مترجم اقدام نموده اید

سلام.با استناد به گزارش پلیس و کروکی، اگر موجود است مشخص کنید که شما سرنشین بوده اید یا با ارایه مدارک راننده و شهادت شهود اثبات کنید که شما راننده نبودید