پیامک دو بار از ثنا اومده، عادی و روال است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۱ #16796922

سلام
یه بار پیام اومد رفتم سایت ثنا دیدم نوشته قرار رسیدگی برای ۵ ماه دیگه تعیین شد در تجدید نظر
بعد ۱ ماه بعد دوبار پیام اومد رفتم دیدم افتاد یک ماه دیگه
یعنی ۳ ماه زودتر از وقت قبلی
ایا مشکلی نداره

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اولین پیامکی که برای شما آمده برای ووقت نظارت بوده یعنی پرونده بلافاصله بعد از ثبت پرونده در یک شعبه وقت نظارت گذاشته می شود که احیانا اقدامات پرونده مورد فراموشی قرار نگیرد بعدا به مرور زمان برای پرونده وقت رسیدگی تعیین می گردد که پیامک دوم شماست.

با سلام
خیر مانع و مشکلی وجود ندارد
بر حسب ترافیک کاری دادگاه ها احتمال دارد گاهی وقت تعیین شده جابجا گردد .