طرح شکایت مالی در پروژه برنامه نویسی به چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۰ #16788

با سلام
حدود 2/5 سال پیش یکی از صمیمی ترین دوستانم از من درخواست همکاری در پروژه برنامه نویسی و تولید محتوا برای دانشگاه مجازی در رشته ریاضیات نمود. به علت اعتماد و صمیمیتی که بین ما بود هیچ قراردادی برای همکاری نبستیم. تمام کارهایی (شامل فیلمها، عکسها، مطالب و جزوات کامل که حدود 100 صفحه است، بروشورها و ...) که من و همکارانم به ایشان دادیم که به مراکز مربوطه مانند وزارت علوم یا به سرمایه گذار برای جلب مشارکت بدهد هم موجود هستند.حتی شاید ایشان فقط یک فیلم یا یک جزوه داشته باشد، اما سورس و اجزای مطالب در اختیار ماست.حال ایشان از پرداخت پول به ما خودداری میکنند. من میخواهم طرح شکایت قانونی از ایشان بکنم و سوالات زیر را از محضرتان دارم.
1-نظر جنابعالی در این زمینه چیست؟ ؛آیا با مدارکی که عرض کردم و پرسنلی که دارم و آشناهای خود ایشان که شاهد کار ما بودند، شکایت من به جایی میرسد؟
2- قوانین و ماده و تبصره های حقوقی که به نظرتان با مطالعه آنها بتوانم اشراف بیشتری به مسئله پیدا کنم، کدامند؟
3-پولی که من فکر میکنم باید بدهد 200 میلیون است (به من و همکاران) ولی مد نظر ایشان 20 میلیون بود. در این خصوص اگر بخواهید وکالت اینجانب را بپذیرید، حق الزحمه شما چه مقدار است و آیا تجربه مشابه به این داشته اید؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر در صورتیکه بین شما قراردادی منعقد نشده است لذا اگر ایشان انکار کنند شکایت شما با شاهد و ... به نتیجه ای نخواهد رسید. برای اطلاع از حق الوکاله وکیل و ... میتوانید با گروه وکلای یاسا مشورت کنید.