بجای حبس چقدر باید بپردازم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۵ #16728403

سلام.بنده توی خونه سر سفره با داماد بحث لفظی داشتم و متاسفانه با چاقوی میوه خوری سفره دست و کتف اون رو به علت عصبانیت مجروح کردم .. بعد از ده روز زندان موقت با رضایت داماد و قراره وثیقه دویست میلیونی آزاد شدم و داماد هم الحمدالله خوب شدن....و به دادگاه مراجعه کردم و فرمی رو امضا کردم..ولی الان ابلاغیه اومده که باید برم دادگاه..آیا بجای حبس چقدر باید بپردازم؟ یا اینکه زندان بایدد برم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به رضایت شاکی میتوانید از جهات مخففه جرم استفاده نمایید که یا تعلیق مجزات و یا تبدیل آن به جزای نقدی اقدام شود !

سلام
میبایست حکم صادره برای شما به طور دقیق مطالعه شود

با سلام تا یک سال حبس برای ایراد جرح با چاقو و امثال آن وجود دارد که با رضایت شاکی دادگاه می تواند مجازات شما را تعلیق و یا در میزان آن تخفیف دهد ولی نمی تواند تبدیل به جزای نقدی کند.

با سلام اینکه داماد به شما رضایت داده قطعا در میزان مجازات از جنبه عمومی جرم موثره وتخفیف میخوره