آیا پزشکی قانونی می تواند تشخیص دهد پرده بکارت توسط دوست پسرم پاره شده یا نه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۱ #16708246

حدودپنج ماه پیش بادوست پسرم رابطه داشتم وبکارتم راازدست دادم واون این موضوع رابه گردن نمی گیره الان می خوام ازش شکایت کنم آیا پزشک قانونی می تونه تشخیص بده ک پرده ی بکارتم روتوسط این شخص ازدست دادم یا نه؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنین شکایت و مواردی علاوه بر اینکه خود اقرار ضمنی به رابطه نامشروع و موجب مجازات است و خود اشاعه این اعمال تلقی میشود و طرف مقابل منکر این امر خواهد شد، و در اخر هم علیه شما شکایت افترا مطرح خواهد کرد. مرجع قضایی درخواست ارجاع شما به پزشکی قانونی را اجابت نخواهد کرد و پزشکی قانونی هم مرجع اثبات و احراز رابطه استناد نیست. ضمن اینکه عمل با مقاربت و رضایت شما صورت گرفته و ۵ ماه از ان زمان هم گذشته، لذا ضمان مهر المثل موضوع ماده ۶۵۸ قانون مجازات نیز موصوعیت ندارد.

سلام خیر نمی تواند . شما باید ثابت کنید که ایشان با شما رابطه داشته است . و البته وجود رابطه و ازاله بکارت هم بدون رضایت شما بوده است .