آیا اگر در پرونده ضرب و جرح تبرئه بشم باز باید نفقه بپردازم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #16688138

عرض سلام خواهشا دقیق راهنمایی کنید ممنون میشم

خانمم که از منزل رفت فرداش من دادخواست تمکین همراه با اظهار نامه دادم و مراحل رسیدگی پرونده هم در دادگاه خانواده طی دو جلسه انجام شد و متاسفانه نتونستم «حکم تمکین» بگیرم ! دادگاه خانواده به ماده ۱۱۱۵ قانون مدنی استناد کرد و دادخواست تمکین منو رد کرده! علت نگرفتن حکم تمکین من بخاطر گواهی پزشکی قانونی خانمم بود که ادعا داشت استخوان بینی شو شکوندم اما دروغ بود! شکایت خانمم از من بخاطر ضرب و جرح از دادسرا به دادگاه ارجاع داده شده و یک ماه دیگه باید در دادگاه حاضر باشم و از خودم دفاع کنم !
سوال من اینه : از اونجایی که گواهی پزشکی قانونی دلیل مجرم بودن من نیست و هنوز دادگاه بدوی حکمی درباره پرونده ضرب و جرح صادر نکرده من به پرداخت نفقه محکوم شده ام و باید بپردازم؟؟؟

با توجه به اینکه خانمم بخاطر ماده ۱۱۱۵ و تامین نبودن امنیت خودش امتناع کرده از اومدن به منزل
شکایت خانمم از من به خاطر ضرب و جرح هم در دادسرا لوث زده شه و الان به دادگاه ارجاع داده شده!

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان می توانند مطالبه نفقه انجام بدهند زیرا شما در پرونده تمکین نتوانستید ایشان را محکوم به تمکین نمایید اگر ایشان به تمکین محکوم میشد بحث نفقه ایشان دچار مشکل می گشت