آیا می توان از عکس کارت ملی و یا کد ملی سو استفاده کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #16674570

اگر کسی عکس کارت ملی یا کد ملی من داشته باشه.می تونه کلاهبرداری یا سواستفاده کنه؟اگر می تونه چگونه باید جلوگیری کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این موضوع نباید افکار شما رابه چالش بکشد زیرا داشتن کد ملی یاتصویر آن به تنهایی نمی‌تواند اسباب کلاهبرداری را فراهم کند

سوءاستفاده از عکس مدارک شناسایی بسیار بعید به نظر می‌رسد عل ایحال در صورت سوءاستفاده می توانید بنا به ادله موجود طرح شکایت نمایید.

با سلام هر چند در عالم احتمال هر چیزی ممکن است و نمونه هایی از سو استفاده در اخذ سیم کارت تلفن همراه با یک کپی کارت ملی مشاهده شده است‌، ولی اینقدر احتیاط و نگرانی موضوعیتی ندارد چرا کد ملی و تصویر کارت ملی افراد در بسیاری از سوابق پرونده های تحصیلی.. مالی قضایی و .. مالیاتی ... پزشکی..‌ و غیره ارائه میشود و اتفاق نگران کننده ای نمی افتد.