آیا میتونم وکیل بگیرم خودم اصلا دادگاه نرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۵۶ #16591207

سلام آیا اگر بخوام از کسی که کلاهبرداری و اغفال کرده شکایت کنم در شهر محل سکونتش که خیلی با شهر محل سکونت خودم دور هستش و نمی خوام خانواده ام بفهمن احضاریه برام بیاد می تونم وکیل بگیرم و آیا شکایت هزینه دارد، و هزینه وکیل چقد می باشد ممنون، آیا موفق میشم و می تونم به حقم برسم که پول ازم گرفته از کل فیشها مقداری موجود می باشد؟ ممنون

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
بله میتوانید به نیابت از خود از یک وکیل دادگستری استفاده کنید
اصولا دادگاه به حضور شما نیاز ندارد مگر اینکه برای احراز واقعیت حضور شما ضروری باشد
امکان موفقیت شما در دعوا نیاز به بررسی اسناد و مدارک موجود دارد

با سلام بله امکان دارد وکیل اختیار کنید و معمولا به حضور شما نیازی پیدا نخواهد شد حق الوکاله به صورت توافقی با توجه به سختی کار تعیین خواهد شد.