دلیل ارجاع پرونده آدم ربایی و تجاوز با کیفر خواست به دادگاه کیفری چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۵۰۶ #16589

آقایی با همسرش علیه برادرم و دوستش اتهام ادم ربایی و تجاوز و اخادی زدند،و ادعا کردند که پس از ادم ربایی توسط این دو نفر 7 نفر دیگه با خانمش رابطه داشتند ، و این خانم از روی ترس چیزی به همسرش نمی گفته، ودلایلی که ارایه دادند از نطر وکیلمون محکمه پسند نیست، پس چرا دادسرا کیفر خواست داده و پرونده را به دادگاه کیفری فرستاده

مشاوره حقوقی آدم ربایی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرونده بعد از شکایت به دادسرا ارجاع خواهد شد ولی در صورتیکه مدارک محکمه پسند وجود نداشته باشد قرار منع تعقیب صادر خواهد شد.