با این مدرک میتونم از دادگاه حق طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۴۶ #16538134

با سلام
حدود ۸ ماه پیش متوجه خیانت همسرم و صیغه موقت او شدم بعد از ۸ ماه که زیر بار این جریان نمیرفت حدود ۱ ماه پیش خود بدلیل اختلافاتی که بینشان پیش امده بود اعتراف به این امر کرد ولی مدرکی برای ارائه به دادگاه ندارم دلایل شکایت همسرم از زن ۲ مورد است: یکی اینکه در صیغه همسر بنده بوده بصورت پنهانی صیغه شخص دیگری شده و همچنین بدلیل اختلافات مالی با زن صیغه ای ( برایش مغازه رهن کرده بود و همچنین حساب و کتاب خرج های انجام شده اش ... ) کلانتری رفته و از او شکایت کرده و برگه های شکایت نامه موجود است اما روز بعد از شکایت همسرم و آن زن با هم سازش کردند میخواستم بدونم با این مدرک میتونم از دادگاه حق طلاق بگیرم یا اینکه باید حتما صیغه نامه به دادگاه ارائه کنم؟
و سوال دیگر اینکه دختر ۸ ساله و پسر ۱۰ ساله دارم، در صورت شکایت از همسر میتونم حضانت فرزندانم را بگیرم یا خیر
ممنون میشم پاسخ بدید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص شوهرتان میتوانید شکایت رابطه ی نامشروع نمائید تا بدین طریق از طرف یکی از آنها( شوهر و زن صیغه ای) برای اثبات رابطه ی زوجیت موقت، عقدنامه موقت به دادگاه ارائه نمایند.
حضانت برای دختر تا ۹ سال قمری و برای پس۱۵ سال قمری مطرح میباشد لیکن دختر تا هفت سالگی تحت حصانت مادراست.

با سلام
اگر در بین اوراق قضایی و مدارک موجود دلیلی بر زوجیت آن دو قید شده باشد و یا در غیر اینصورت وجود شهود بر زوجیت انها نیز میتواند دلیلی دیگر باشد.اگر طلاق بگیرید فرزندان فی الحال در حضانت پدر میباشند مگر اینکه طور دیگر با هم توافق نموده باشید و اینکه بعد از اتمام ۹ سال قمری دختر و ۱۵ سال پسر ، خود میتوانند در انتخاب حضانت نقش داشته باشند

اثبات ازدواج مجدد اعم از دایم یا موقت از طریق ارایه مدارک و شهود امکانپذیر است . چنانچه در پرونده مورد اشاره شما اقراری مبنی بر وجود علقه زناشویی وجود داشته باشد میتوانید برای اثبات ادعایتان به آن استناد نمایید . در مورد بچه ها نیز با توجه به اینکه بیش از ۷ سال دارند حضانتشان با پدر می باشد مگر آنکه توافقی در این خصوص حاصل شود .