مدام بنده را تهدید میکنند به دروغ و افترا و فسخ نکاح چطور میتوانم این مشکل را حل کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۷ #16516619

با سلام بنده چند سال پیش از همسرم جدا شدم و بدون اطلاع از اینکه در صورت باکره بودن فقط این امر امکان پذیر است اسم ایشون رو از شناسنامه حذف کردم در حال حاضر ازدواج مجدد نموده و قبل از ازدواج در دوران آشنایی موضوع رو با همسر جدیدم مطرح کردم و ایشان از من خواستند تا فقط بین خودمان بماند و خانواده ایشان در جریان نباشند اما الان بعد از گذشت یک سال مدام بنده را تهدید میکنند به دروغ و افترا و فسخ نکاح چطور میتوانم این مشکل را حل کنم ؟ ضمنا در شناسنامه به عنوان دوشیزه ثبت شده . لطفا راهنمایی کنید متشکرم

مشاوره حقوقی تهدید
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
هیچ مشکلی برای شما پیش نمیاید و کار شما قانونی بوده شما دوشیزه بوده اید
فسخ نکاح هم از تاریخ آگاهی فوری است و بعد از گذشت مدت طولانی نمیشود شما در وهله اول زندگی خود را حفظ نمایید اگر امکان پذیر نبود شکایت کیفری کنید