در صورتیکه بازپرس تحقیقات خود را صورت جلسه نکند و عوض شود چه باید کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۷۸ #16464

ر دادسرای جرائم رایانه ای اسیر بازپرسی شده ام که چیزی در زمینه های کامپیوتری نمی داند و پلیس فتا در گزارش آزمایشگاه 100% جرم را توسط متهم بنده اثبات کرده ولی بازپرس من نزدیک 10 ماه از گزارش آزمایشگاه می گذرد ولی نمی دونه چیکار کنه نه قرار صادر می کنه نه کیفر خواست . چند بارم رفتم پیش دادستان نامه دادم که شعبه منو عوض کنه چون تو تخصص این بازپرس نیست.1 سال از شکایتم گذشته و بازپرس کلی جرم از لحاظ آیین دادرسی کیفری انجام داده از جمله عدم استناد به اسناد رسمی ، تاخیر در دادرسی ، لو دادن مدارک پرونده به متهمین پرونده و ... ، دیگه خسته شدم تو روخدا راهنماییم کنید چجوری می تونم شعبمو عوض کنم یا پروندمو از این دادسرا خارج کنم یا بگم دادگاه کیفر خواست منو تنظیم کنه. چیکار کنم با این بازپرس متاسفانه بی فهم؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اطلاعات دقیق در خصوص رسیدگی سریعتر به پرونده و یا تغییر شعبه حتما پیشنهاد میشود به صورت حضوری با وکلای یاسا مشورت کنید.