ایشون ۳ ماه و نیم به بنده حقوق و مزایا و پورسانت بدهکار هستند، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۴ #16358502

سلام با احترام
در شرکتی مشغول به کار بودم که فعالیت این شرکت پخش و فروش آمعدنی میباشد بنده با پوزیشن مدیر پخش و فروش تهران مشغول شدم بنده مدت ۶ ماه با ایشون کار کردم که ایشون ۳ ماهه آخر را حقوق به پرسنل ندادند به بهانه این که مانده حساب باز دارید و انبارم بار کم اومده و ... الان بعد از ۲ ماه که از شرکت بیرون آمدم ایشون شکایت کیفری خیانت در امانت از بنده به عنوان مدیر کرده که آب از انبار بنده خارج شده و انبار کم داشته و مانده حساب ها رو بنده گرفتم و پول برداشتم در صورتی که اون شرکت انباردار داشته و حسابدار، که حسابدار زیر مجموعه خودشون کار میکرده و انبار هم تمام خروجی هاش مشخص هست ولی انبار نه به بنده نه با انبار دار تحویل داده نشده، البته بنده یک برگه به عنوان مدیر پحش وقتی انبار دار قبلی انبار را تحویل گرفت این برگ را به عنوان مدیر پخش امضا کردم نه به عنوان تحویل گیرنده حال ایشون ادعا میکنه که حکم جلب من رو میگیره و پرونده به نفعش هست و ابلاغیه کلانتری برای فردا ۷/۱۲/۹۸ برای بنده اومده بنده مدارکی که ایشون نامه به من زدن که مالی و نیروی مالی مستقیم با خودشون کار میکنه و مقداری مدارک با این موضوع که همه چی ثبت میشده و ... دارم
البته ایشون میگه من ۳ تا شاهد از ویزیتور ها دارم که من بار بیرون میبردم ولی ابدا صحت نداره و اونجا دوربین داشته حالا میخواستم ببینم چقدر به نفع من هست و این پرونده بنده میبازم یا میبرم در ضمن ایشون ۳ ماه و نیم به بنده حقوق و مزایا و پورساند بدهکار هستند ولی علی رغم بقیه همکارا من نرفتم شکایت کنم چون فکر کردم زشت هست نمیدونستم ایشون اینجور ادمی هست
حالا کمک میخواستم که فردا چه بگم و چه مدارکی ارائه بدم
و چی بکم اگه میشه زود مشاوره بدید ممنونم از شما ببخشید طولانی شد.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در خصوص سرقت، ضمن انکار ادعای کارفرما، می‌توانید دفاعیات و یا حتی شهود خود را در فرض موجود به دادگاه ارائه نمائید و یا به لیست مسروقه مضبوط در پرونده نگاه کرده و درصورت مجهول بودن و معین نبودن می‌توانید بگویید که چطور اموالی را به سرقت بردم که نه اسامی آن‌را کارفرما می‌دانند و نه شهود، فلذا این خود دال بر کذب بودن شکایت مطروحه دارد و ...

با سلام، عدم پرداخت حقوق و مزایا از ناحیه کارفرما مصداق خیانت در امانت نبوده و جنبه کیفری نخواهد داشت بلکه باید به اداره کار محل وقوع کارگاه مراجعه و نسبت به طرح دادخواست مبنی بر مطالبه حقوق و مزایا اقدام نمائید ...