نحوه تغییر آدرس شرکت در اساسنامه به چه صورت است ؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۰۵ #1618

سلام خسته نباشید

نحوه تغییر آدرس شرکت در اساسنامه به چه صورت است. شرکت ما درخواست نماد اعتماد الکترونیکی کرده در مراحل درخواست گفتن آدرس محل شرکت در اجاره نامه با آدرس ثبت شده در اساسنامه شرکت یکی نیست و مراحل ناتمام باقی مانده و تا تغییر ادرس اجازه ادامه مراحل داده نمیشه
برای تغییر آدرس در اساسنامه چه مراحلی باید طی شود ؟
بسیار متشکر

مشاوره حقوقی تغییر آدرس شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با تهیه صورتجلسه ای مبنی بر تغییر آدرس شرکت می توانید آن تغییرات را در اساسنامه به ثبت برسانید .
موفق باشید .