در ظهر سفته بنویسد جهت ضمانت و امانت و تضمین حسن انجام کار؛ تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۴۳ #16175871

شخصی با دختری دوست شده است و با هم رفت و آمد داشته اند بعد از مدتی پسر نیاز به پول پیدا کرده و دختر طلاهایش را فروخته و پول آن را به پسر داده و پسر به جای پول به او سفته داده به مبلغ ۲۸ میلیون که سفته ها دارای شماره شناسنامه و امضا است بعد از مدتی پسر فهمیده است که دختر متاهل بوده است حال دختر خواهرش را فرستاده و مدعی است که پسر باید برای من طلا بخرد در صورتی که پسر از او پول دریافت کرده است نه طلا و با توجه به اینکه قیمت طلا روز به روز در حال افزایش است پسر تا دو سال دیگر باید ۶۰ میلیون به دختر بدهد یعنی مبلغی دوبرابر که دختر می گوید باید به صورت قسطی بدهی و به پسر گفته اگر این کار را نکنی رجوع می کنم به منزل پدرت و آبرویت را می ریزم و همسرم رو هم آگاه می کنم پسر نتوانسته چند قسط از پولهای را بدهد بنابراین دختر گفته است که اگر میخواهی آبرویت ریخته نشود و درب منزلت داد و بیداد نکنم ۵۰ میلیون سفته بیاور ۲۸ میلیون سفته را بگیر تا تضمینی باشد برای طلب هایت پسر می خواهد ۵۰ میلیون سفته را بدهد اما در ظهر سفته بنویسد جهت ضمانت و امانت و تضمین حسن انجام کار تا دختر نتواند کاری انجام دهد و دختر نتواند از سفته ها استفاده کند و همچنین آبرویش هم نریزد به نظر شما این کار درست است و اگرنه پسر باید چه کاری انجام دهد لطفا مواد قانونی را هم بنویسید؟

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با عرض سلام نیازی به دادن سفته دوم نیست زیرا اگر سفته دوم را هم بدهید باز از شما سفته سومی خواهند گرفت از تهدید هایی که نموده اند نترسید که اول از همه خود او محکوم است که با داشتن همسر چرا به سراغ مرد دیگری رفته است

با درود با محکومیت می‌توان دادخواست اعسار مطرح کرد

خیر اولا نیازی به سفته جدید نیست ثانیا در صورت به اجرا گذاشتن سفته و صدور رای محکومیت می توانید دادخواست اعسار بدهید

سلام
صرف دادن وجه سفته ی اولیه ۲۸ ملیونی کفایت میکند، اگر هم ندارید اعسار بدید اقساطی میشود ، از دادن سفته ی دوباره خودداری کرده و از ابروریزی نترسید ، چون ایشان خودش مقصر است

سلام پسر صزفا در حدود مبلغ سفته ضامن است و دادن سفته جدید دلیلی ندارد. در صورت مطالبه وجه سفته میتوانید دادخواست اعسار و تقسیط دهید تا وجه سفته را در اقساط بپردازید

با سلام.
با توجه به اینکه ایشان صرفا به شما وجه نقد قرض داده اند، صرفا همان مبلغ را می‌توانند از شما مطالبه کنند. توصیه می‌شود سفته جدید ارائه ندهید زیرا حتی سفته ضمانتی نیز تحت شرایطی قابل وصول می باشد.
در مورد تهدیدات ایشان مطمئن باشید چون خود ایشان متاهل می باشند و با رضایت و فریب با شما ارتباط داشته اند، هیچ وقت اقدام به آگاه کردن همسر خودشان نمی کنند.
در صورتی که مزاحمت ها و تهدیدات ایشان ادامه پیدا کرد، می‌توانید علیه ایشان اقدام قضایی انجام دهید.

سلام
در صورت ایجاد مزاحمت می توانید اقدام کنید برای شکایت
این کار درست است که صرفا وجه سفته را پرداخت نمایید
می تواند دادخواست اعسار در صورت عدم تمکن مالی ثبت کند