اگر من شماره زوج رو ندم بگم ندارم وکارشناس نتونه زنگ بزنه اشکالی داره؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #16168168

من یک بار ترک انفاق کیفری از زوج شکایت کردم در شورای حل اختلاف زوج نیومد یعنی گفتن ثنا داره ولی باز نکرده و امروز برای نفقه رفتم شورای حل اختلاف گفتن باز زوج ثنا رو باز نکرده و ۶ ماه هست خرجی نداده و خانه را ترک کرده ۱_ اگر پرونده ترک انفاق کیفری رو بفرستن دادگاه دوباره زوج ثنا رو باز نکنه چون زوج ۶ ماه هست که از منزل رفته قاضی حکم میده تا بتونم به دلیل ۶ ماه ترک منزل طبق شرایط عقد نامه جدا بشم؟ ۲_ امروز در شورای حل اختلاف برای نفقه چون زوج نیومد و ۶ ماه هست هیچ خرجی به من نداده گفتن باید ۲۰۰ هزار برای کارشناسی بریزی و کارشناس به زوج زنگ بزنه برای تعیین نفقه بیاد اگر من شماره زوج رو ندم بگم ندارم وکارشناس نتونه زنگ بزنه اشکالی داره؟ چون من میخوام حالا که زوج ثنا رو باز نمیکنه به هر دلیلی. بتونم به دلیل ۶ ماه نبودن در خانه جدا بشم و قاضی حکم بده
ممنون میشم هر دو سوال رو جواب بدید چون یکیشون مربوط به ترک انفاق کیفری هست و دیگری نفقه هست که اجرا گذاشتم و من میخوام بدون التماس کردن از زوج جدا بشم چون خودش میخواد منو بلاتکلیف نگه داره چندین سال

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر شما تکلیفی برای ارایه شماره همسر خود ندارید

حضور یا عدم حضور زوج تاثیری در موضوع نداشته و به صرف اثبات عدم پرداخت نفقه موضوع ترک انفاق محرز شده و مورد حکم واقع میگردد . از سوی دیگر شما تکلیفی برای دادن تلفن زوج ندارید هرچند که حتی در صورت اطلاع وی باز هم در امر کارشناسی موثر نمیباشد . لذا با توضیحاتی که داده اید به نظر امکان درخواست طلاق برای شما وجود داشته و میتواند منجر به دریافت حکم طلاق شود .

نحوی ابلاغ رای ،دادنامه ،احضاریه مطابق با آیین دادرسی دادگاهای عمومی می باشد اگه زوج ابلاغ صورت نگرفته از دادگاه تقاضا کنید احضاریه بصورت حضوری توسط ضابط ابلاغ شود و در ثانی اگه ابلاغ بشه زوج در دادگاه حاضر نباشه رای بصورت غیابی صادر میشود

سلام مشاهده ثنا ویا عدم مشاهده دلیل براین نمیشه رسیدگی و حکم صادر ننمایند دادکاه پس از ابلاغ مکلف بصدور رای می باشد