رفتم شکایت کردم اونا اومدن پاسگاه و گفتند که اینا برای دعوا امدند و به خانه ما وارد شدند حکم چه خواهد بود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۵۸ #16019437

با سلام روز ۵ شنبه من یکی از دوستانم برای خرید به بیرون رفته بودیم که در آن محله یکی از ان ادم ها به من فحش و توهین نمود که چرا نگاه میکنی ! بعد من گفتم مگه نگاه کردند جرم دارد و ایشان در جواب من گفت بله و الفاظ رکیک بکار برد بنده به چند نفر از دوستانم زنگ و پس از ان برای اطلاع دادن این ماجرا به درب خانه یشان رفتم و دو برادر بیرون امدند و یکی مرا دو ضربه چاقو زد و دیگری با چوب شاهدم دارم حالا رفتم شکایت کردم اونا اومدن پاسگاه و گفتند که اینا ۷/۸ نفر برای دعوا امدند و به خانه ما وارد شدند حکمشان چیست؟ ایا دادگاه باور میکند لطفا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید با ارائه ی ادله و شهود کافی طرح شکایت نموده و اقدام به دریافت دیه نمایید.

در هرصورت ضرب جرح انها مجازات دارد واصل برمجرمیت انها مگر اثبات کنند دفاع مشروع بوده

باسلام. برای ارائه هر اتهام دلیل و مدرک به صورت مستند لازم است. شما نیز شهود خود را به کلانتری مربوط معرفی نمایید و نامه پزشکی قانونی در صورت تمایل دریافت کنید و سپس طرح شکایت کنید.