آیا پرینت کلیه پیامکها در ارتباط تلفنی توسط قاضی مورد بررسی قرار میگیرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۹۹ #15992

سلام من با دختری ارتباط تلفنی و پیامکی داشتم0الان پدر دختر تحدید به شکایت کرده-ایا بعد شکایت فقط پرینت مکاکلمات من و دختر روی میز دادگاه میره یا کلیه پرنت هایی دیگه که به بقیه پیامک دادم-و بیشترین مجازات برایم چیست-

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در ارتباط تلفنی و پیامکی تنها پرینت مکالمات شما و شخصی که شاکی است مورد بررسی قرار میگیرد.وبه مجازات رابطه نامشروع که تا 99 ضربه شلاق میباشد محکوم خواهید شد.

با احترام