اثبات زنای محصنه همسرم چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۰۹ #15579420

برای اثبات زنای همسرم با یک دختر مجرد که تا کنون ازدواج نکرده است (با توجه به اینکه نه امکان صیغه هست نه عقد دائم) چگونه باید اقدام کنم؟
تهیه فیلم و حضور با چهار شاهد کافی است؟ یا نیاز به حضور مامور کلانتری نیز هست؟
در صورت اثبات حکم آن ها چیست؟
با رضایت من چقدر از مجازات آنها کم خواهد شد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه ۴ شاهد مرد شهادت دهند میتوانید نسبت به اعلام جرم اقدام نمایید.

در مورد اثبات با اقرار خود شخص، علاوه بر شرایط عمومی (بلوغ، عقل، اختیار و آزاد بودن خود فرد) لازم است تا چهار بار اقرار در نزد قاضی (و نه مثلا پلیس یا هر فرد دیگری) صورت پذیرد.

راه دوم اثبات، شهادت چهار نفر شاهد مرد عادل به دیدن عمل است، و اگر سه مرد و دو زن عادل هم شهادت دهند کافی است و جرم ثابت می‌شود. دقت شود که برای حفظ آبرو و شرف دیگران، اسلام برای اثبات زنا، چهار شاهد مقرر کرده است وگرنه مقایسه کنید با اثبات قتل که دو شاهد کافی است!
البته طبق ماده ۱۲۰ قانون مجازات اسلامی یکی از شرایط اثبات این جرم، علم قاضی است که از طریق متعارف حاصل می‌شود. بنابراین در صورتی که زنا با فیلمبرداری اثبات شود و قاضی یقین به زنا پیدا کند نیز حکم به مجازات صادر می‌شود.
حد زنا در مواردی که مرتکب غیرمحصن باشد، صد ضربه شلاق است، البته برای دفعات اول تا سوم!
همچنین مردی که همسر دائم دارد، هرگاه قبل از دخول، مرتکب این جرم شود حد وی صد ضربه شلاق، تراشیدن موی سر و تبعید به مدت یک سال قمری است.
در زنا با محارم نسبی و زنای محصنه، چنانچه زانیه بالغ و زانی نابالغ باشد (در واقع زن شوهردار با پسربچه نابالغ رابطه برقرار کند) مجازات زانیه صد ضربه شلاق است