با صدور رای غیابی سفته در دادگاه، و نبودن متعهد،طلبکار چگونه از او مطالبه وجه کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۴۰۴ #15541749

اگر شخص متعهد سفته، پس از اجرا گذاری سفته در دادگاه حاضر نشد و دادگاه رای غیابی صادر کرد.
در آن زمان تکلیف شخص طلبکار چیست؟
زمانیکه اون شخص پیداش نیست چجوری میتوان پول رو ازش گرفت؟
چه راه هایی برای این مشکل وجود داره؟
ممنون میشم به طور کامل راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی سفته
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی پس از قطعیت حکم درخواست اجرائیه نمایید و توقیف اموال و جلب ایشان را دریافت کنید .

اگر اموال منقول وغیر منقول از محکوم علیه شناسایی می کنید می تواند توقیف کنید ودر صورت نظر برجلب وی دارید تا محل سکونت واخفا وی پیدا نشود متاسفانه هیچ اقدامی از این جهت میسر نیست ان هم رای غیابی قابل واخواهی است می تواند دادخواست بدهد وتا قطعی شدن ان ازاد می باشد