با رابطه نامشروع همسر، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۸۳ #15531144

سلام.
با خانمم مشکلی پیدا کردم و یک سیم کارت ازش پیدا کردم که به اسم خودش بود و با گوشی پیرینتش و گرفتم و با یک شماره از ۷ صبح تا روز بعدش کلا باهاش در ارتباط بوده و وقتی بهش گفتم بدون اینکه بگه رفته خونه پدرش. باز یه دونه سیمکارت استفاده نشده دیگه تو خونه پیدا کردم وقتی بهش گفتم اونو سوزوندش و خودش باز رفت گرفت. قبلا هم ارتتباط با یکی از همکارهای من داشت که هنوزم داره و دیدمم که حتی پست اینستاشو لایکک میکنه. نظر میده. و....ولی بعد از چند وقت که دستش باشه میفروشه خط همطمئنم رابطه های نامشروع داره. چه کار کنم از کجا شروع کنم. میشه از طرییق دادگاه اقدام کنم برای این کارهاش؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید دلایل و مستندات محکم و قوی در خصوص. پیام های عاشقانه یا در خصوص رابطه،. و ارتباط نامشروع جمع آوری نمایید،

سلام
اثبات جرم رابطه نامشروع به سختی ممکن است
چه کار کنم از کجا شروع کنم.///
باید بتوانید رابطه نامشروع همسرتان را اثبات کنید
برای شکایت و اثبات جرم رابطه نامشروع باید ادله اثبات دعوی کیفری مثل شاهد و یا مدارک و مستنداتی که مثبت رابطه ی خارج از عرف و شرع که مبتنی بر رابطه جنسی و عاشقانه باشد ارائه داد و در نهایت تشخیص ارزش و اعتباردلایل با مقام قضایی ست

میشه از طرییق دادگاه اقدام کنم برای این کارهاش؟
شکایت از جرم رابطه نامشروع در شهرستانها و تهران با هم متفاوتند . شکایت از جرم رابطه نامشروع در شهرستانها باید در دادسرای عمومی ثبت شود و در تهران در دادسرای ارشاد تهران ثبت می شود .
بعد از ثبت شکایت رسیدگی و تحقیق درباره جرم آغاز می شود