آیا می توان شهود را به شورای حل اختلاف احضار کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۳۳۳ #15479817

سلام خسته نباشید من دریک زد و خورد فیزیکی دچار ضرب وجرح شدم وگواهی پزشکی قانونی دارم ودر شورای حل اختلاف دو جلسه رفتیم وحکم صادر نشده دوباره توسط دادیار بازجویی شدم به من گفتند فردا شاهد بیاور سوالم این است که شاهد از ترس طرف مقابل نمی آید تکلیف من چیست بعد پرونده از شورا به کجا و چه طور ارسال میشود وجلسه بعدی حضور در دادگاه حدودا چند روز طول می کشد؟
متشکرم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون شاهد نمی آید تقاضای تحقیق محلی کنید .
پرونده ازشورا به دادسرا ارسال میشه
جلسه بعدی به تشخیص مقام رسیدکی است

طبق ماده ۲۰۴ قانون آیین دادرسی کیفری شهود قابل احضار و جلب میباشند.
.....
بازپرس به تشخیص خود یا با معرفی شاکی یا به تقاضای متهم و یا حسب اعلام مقامات ذی‌ربط، شخصی که حضور یا تحقیق از وی را برای روشن شدن موضوع ضروری تشخیص دهد، برابر مقررات احضار می‌کند.

تبصره ۱- در صورتی که شاهد یا مطلع برای عدم حضور خود عذر موجهی نداشته باشد جلب می‌شود. اما در صورتی‌که عذر موجهی داشته باشد و بازپرس آن عذر را بپذیرد، مجددا احضار و در صورت عدم حضور جلب می‌شود.

تبصره ۲- درصورتی‌که دلیل پرونده منحصر به شهادت شهود و مطلعان نباشد، تحقیق از آنان می‌تواند به صورت الکترونیکی و با رعایت مقررات راجع به دادرسی الکترونیکی به‌ عمل ‌آید.