امکان شکایت بابت شکستگی دست توسط زوج بعد از سه سال

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۸۱ #15197285

با سلام و احترام، سه سال پیش شوهرم شروع به بحث و جدل نمود، بعدش با لگد زد به دستم. بعد از عکس گرفتن و بیمارستان رفتن، مشخص شد دستم شکسته. مدتی در گچ بود. به خاطر دو تا بچه‌هام شکایت نکردم. الان دیگه واقعا تحمل ندارم، آیا می‌توانم برای شکستن دستم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام.مشمول مرور زمان شده است.و شکایت شما به نتیجه نمیرسد.موفق باشید

سلام پرسشگر گرامی
موضوع مشمول مرور زمان شده یعنی مدت زیادی از وقوع جرم گذشته است و چنین معنی دارد که از شکایت صرف نظر کرده اید در ضمن شما باید سه سال قبل به پزشکی قانونی مراجعه می کردید تا ادله و مستندات جهت شکایت کیفری در دست داشته باشید .شکایت کنونی شما نتیجه ای نخواهد داد.

بسمه تعالی بر فرض مذکور با تپجه به مرور زمان شکایت کیفری نمیتوانید بکنید اما شکایت حقوقی بله

سلام خیر از جرائم قابل گذشت بوده و مشمول مرور زمان شده است.

با سلام
فارغ از امکان اثبات به علت فقدان احتمالی ادله و مستندات، موضوع مشمول مرور زمان شکایت وفق ماده ۱۰۶ قانون مجازات اسلامی شده است.

با درود ، هرچند بلحاظ اینکه از جرایم قابل گذشت می‌باشد ، و بلحاظ انقضای مدت ۳ سال از وقوع جرم ،مشمول مرور زمان تعقیب و شکایت شده است ، باید در زمان وقوع جرم به پزشکی قانونی مراجعه می کردید و علت جراحات وارده و مقدار صدمات وارده و دیه متعلقه را اعلام می‌کرد ، بنابراین در چنین مواردی اعلام شکایت پس از انقضای ۳سال از وقوع جرم ، علیرغم داشتن دلایل و مدارک مستند قانونی ، اثبات آن در دادسرا یا دادگاه بعید بنظر می رسد.

سلام، باید در هنگام ضرب و شتم به پزشکی قانونی مراجعه مینمودید وشهودی هم این موضوع را شهادت میدادند تا اکنون بتوانید چنین ادعایی کنید