شکایات ممکن علیه زوجی که باعث خودسوزی و فوت زوجه شده است

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۶ #15133305

سلام، دخترم ۱۶ ساله با شوهرش اختلاف داشت، دخترم را به کارهای خلاف تشویق کرد. پرونده کیفری براش درست کرد و دخترم را مجبور کرد مهریه‌اش را ابرا کند. دخترم تحمل نکرد و خودسوزی کرد و یک دست خط نوشته به خاطر کارهای شوهرم خودم رو کشتم. الان من چه شکایاتی می‌تونم علیه شوهر دخترم مطرح کنم؟ آیا می‌تونم سند ابرا مهریه را باطل کنم؟ در کل چه اقدامی علیه ایشون می‌تونم انجام بدم چون عامل اصلی خودسوزی دخترم شوهرش بود. ممنون.

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اقدام به خودکشی جرم محسوب نمی شود و نتیجتا معاونت در آن نیز جرم نمی باشد.

باسلام شما می توانید علیه زوج بدلیل خودکشی فرزند در نتیجه اقدامات و اعمال و رفتار وایجادوضعیتی غیر قابل تحمل وهمچنین تحمیل فشار روحی و روانی شدید و خارج از تحمل زوجه متوفی از طرف زوج به زوجه و اثبات رابطه علیت بین خودکشی و ورود و تحمیل فشارهای روحی و روانی به زوجه از سوی زوج بنحویکه وضعیت موجود غیر قابل تحمل واز آستانه تحمل زوجه خارج و در نتیجه این فشارها النهایه منتج به خودکشی زوجه می شود لذا بنا به استدلات مطروحه می توانید از مشارالیه طرح شکایت کنید تا بدلیل اثبات رابطه سببیت وی را مورد تعقیب و پیگرد قضایی قرار داده ودر آخر منتج به محکومیت شود.بدیهی است متعاقب پرونده کیفری و در ادامه در خصوص مهریه مبادرت به طرح دعوی حقوقی بنحو مقتضی مبذول دارید.

با سلام
با توجه به ابعاد بزرگ مورد مذکور، پیشنهاد میشود به صورت حضوری کلیه ابعاد پیدا و پنهان موضوع رو مطرح کنید. ممکن است راهکارهای بهتری پیشنهاد شود.

سلام علیکم
هیچ راه حل قانونی متصور نمیباشد

سلام برای تحریک به خودکشی وصف مجرمانه وجود ندارد

کاربر گرامی معاونت از طریق ترغیب و یا تشویق و حتی تهدید که منجر به خودکشی شود جرم نیست