اگر همسرم تمایل داشته باشد که نام این فرزند نیز در شناسنامه او ثبت شود آیا امکان دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۲ #15065202

قبلا با یک دختر اتباع ازدواج کرده ام که این ازدواج به علت نداشتن مدارک شناسایی خانم ثبت نشده است حاصل این ازدواج فرزندی شد که برای اون شناسنامه گرفته و نام او نیز در شناسنامه من ثبت شده است پس از آن از آن خانم طلاق گرفتم و در حال حاضر قصد دارم با خانمی ایرانی ازدواج کنم هم اکنون نام فرزندم در شناسنامه ام ثبت شده ولی ازدواجی ثبت نشده است خواستم بدانم برای ثبت ازدواج جدید با همسر جدیدم مشکلی پیش نمی آید و چه کاری باید انجام بدهم... اگر همسرم تمایل داشته باشد که نام این فرزند نیز در شناسنامه او ثبت شود آیا امکان دارد؟

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد

بسمه تعالی: فرض سوال مذکور : ۱) با اعلام اینکه مادر فرزند در عقد موقت شما بوده میتوانید شناسنامه فرزند روبگیرید و نیازی به همسر اولتان نداریدز طریق دادگاه اقدام کنید چرا که قانونی ترین راه است و از طریق مجوز دادگاه نام همسر جدید را در شناسنامه کودک قرار دهید . و خدمتتون عرض کنم اگر زوجین راضی باشند فورا مجوز صادر میگردد لذامهمترین رکن در صدور شناسنامه در ایران نام پدر است ...