امکان شکایت از قاضی فقط بابت حکم تاخیر تادیه، تکلیف هزینه دادرسی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰ #15003315

سلام، اگر قاضی در دادسرای انتظامی محکوم قطعی شده باشه بابت پرونده کیفری و من قبل از محکومیت قطعی قاضی از قبل از محکوم شکایت ضرر و زیان و تاخیر تادیه پولم رو کرده بودم و حکمش اومده بود و ضرر و زیان و خسارت من در اجرای احکام ۲.۵ میلیارد محاسبه شد، حالا من بابت اصل پولم (ردمال) در پرونده کیفری نمی‌خوام شکایت کنم از قاضی، فقط می‌خوام این ۲.۵ میلیارد خسارت رو از دولت بگیرم، می‌تونم به استناد حکم تاخیر تادیه که دادگاه حقوقی صادر کرده از صندوق دولت بابت ۲.۵ میلیارد دادخواست بدم یا باید حتما نسبت به حکم اولی ردمال از صندوق دولت دادخواست بدم؟ دوم اینکه اگر میشه، باز باید هزینه دادرسی ۲.۵ میلیارد رو بپردازم؟ چون یک‌بار این هزینه تاخیر تادیه ردمال رو در دادگاه حقوقی دادم، مجددا باید پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه حسب رای قطعی ایشان حقی از شما ضایع شده باشد و قصور یا تقصیر یا عمد دادگاه مشخص شود در هر صورت خسارت از صندوق دولت پرداخت خواهد شد و دولت حق رجوع به قاضی را خواهد داشت