عموی پدرم به مادرم تهمت زده؛ آیا میتوان شکایت کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۱ #14860754

با سلام حدود یه روز پیش عموی پدرم به بابام زنگ میزنه و میگه زنت بدکاره و فحش ناموسی میده و این چند وقتی که تو خونه نیستی زنت یه مرده دیگه پیششه درحالی واقعا احساس نمیکنم از مادرم پاک تر وجود داشته باشه وعموش به پدرم میگه تو بیشرفی و بی ناموسی پدرمم بخاطر حرف عموش که همسایمونم هستن از تبریز میاد بوکان و ساعت دوی شب میرسه خونه و با مامانم کلی حرف میزنند و مامانم بابام و راضی میکنه که دعوا نکنه .فردا صبحش پدرومادرم و خواهرم که ۱۴سالشه میرن خونه عموی پدرم و با عموش حرف میزنه بابام و میگه چرا این حرفارو زدی و عموشم یه حرف بد میزنه و پدرم نمیتونه خودشو کنترل کنه و عموشو زده و دعواشون میشه بعد پسر عموش میاد و بابم و میزنه و عموی نامردش میره مامانمو میزنه بابامم که میبینه مامانو میزنه طوری عموشو زده که سرش شکسته و بعد پدر پدرم که میاد بابامو میزنه و پدرم اونم میزنه و بنظرم یه دنده ش شکسته یا اسیب دیده پدرمم صورتش خونیه و حتی عموش خواهرم رو هم میزنه بعد که دعوا تموم میشه پدرم و مامان و خواهرم میرن خونه و عموی پدرمو پدربزرگم با صورت خونین میرن شکایت میکنن پدرمم از سادگی خودش اونم که زخمی شده خونیه صورتش نه شکایت میکنه و نه هیچی و حتی تموم همسایه هامونن گفتن و شاهد بودن که همه میگن حاضریم تو دادگاه سوگند بخوریم که. تو این مدت ۲۵سال که ایشون همسایه مون بودم هیچ چیزی از ایشون ندیدن و یه خانم با ناموس هستن حالا من دو تا سوال دارم لطفا دقیق راهنماییم کنین .۱. ایا اونا که شکایت کردن به ضرر ما تموم میشه چون پدرم سر عموشو شکسته به ضررمونه ؟؟
۲.اونا که به مادرم تهمت زدن و برخلافش ثابت شده چه چیزی در انتظارشونه ؟؟
۳.ایا پدرم میشه بره مخابرات و یا همچین چیزی هست که اون مکالمه رو ضبط کرده باشن بابام خودش ضبط نکرده بود تو مخابراط همچین چیزی هست؟؟

غیر از کسانی که شاهد هستن خونه ی ما دوربین هم داره و هر چهار طرف خونه رو دوربینا احاطه کردن و پدرم واسه امنیت مامانم دوربین گذاشته چون مادرم شاغله و خیاطی و بوتیک داره .خواهشا کمکم کنید و خوب بهم بگین که چی میشه و چی نمیشه ممنون میشم واقعا هر چند باری که یادم میاد پدرمو زدن احساس میکنم که باید یه انتقال سخت بگیرم ازشون در ضمن اینم بگم که ما برادر نداریم و پنج تا خواهریم لطفا راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت اثبات امکان اقامه دعوا وجود دارد

سلام
بله چنانچه مدارک و شواهد کافی باشد می توانید شکایت کنید.

سلام
در خصوص ضرب و جرح ها پزشکی قانونی مقدار دیات را مشخص میکند و هرکس که مقصر بوده محکوم به پرداخت دیه میباشد همچنین میتوانید شکواییه شکایت توهین و فحاشی استفاده از الفاظ رکیک با توجه به دوربین های موجود مطرح نمایید جهت توضیحات بیشتر درخواست مشاوره تلفنی نمایید