آیا دیه سانحه در محل کار توسط کارفرما قابل تخفیف و اقساطه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۹ #14798570

سلام من ۲ سال پیش در باغی که کار میکردم دچار شکستگی پا شدم و بیمه هم نبودم از کارفرما شکایت کردم و کارفرما محکوم به پرداخت دیه شد و تجدید نظرش رد شد بعد ۲ سال که فرصت داشت وکیلم که ۲۰ درصد از مبلغ دیه حق زحمه اش بوده گفت از مرکز استان تخفیف گرفته و ۲۱ میلیون دیه به ۱۵ میلیون کاهش پیدا کرده و اقساط و بدون اطلاع من تا حالا ۲ قسط گرفته که حق الزحمشه می خواستم بدونم آیا دیه قابل تخفیفه و اقساط آیا امکان داره وکیل بدون اطلاع مصالحه کرده باشه من چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
اختیاراتی که به وکیل دادید خیلی زیاد بوده که حتی تونسته با اونا توافق کنه و دیه که متعلق به شماست رو از اونا بگیره . از وکیلتون رای تجدید نظر رو بگیرید واگر نداد از وکیلتون شکایت کنید