اقرار کرده ام، چطور میتوانم غیرعمدی بودن را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۳ #14782099

بنده دو ماه پیش با یک نفر شخص عادی در محلی مشغول به مسافرکشی بودیم که هیچ کداممان جواز تاکسی نداشتیم و شخصی کار میکردیم دعوا کردم البته مقصر ایشون بودند و به من حمله توهین و زدن ضربه به صورتم من را در جبر روانی گذاشتند و شد چیزی که نباید میشد من هم به خاطر ترس استرس و تعجب از کار خودم و با پیشنهاد مداوای بنده در بیمارستان رضایت خواهم داد شکایت کرده و من هم ندانسته و نخوانده طرح شکایت در پاسگاه مبنی بر عهده گرفتن جرم را امضا و اثر انگشت زدم و ایشان الان به دادگاه شکایت برده و پزشک قانونی رفته چطور میتوانم عمدی نبودن کارم را ثابت کنم البته خودم ایشان را بیمارستان برده و مداوا کردم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

احتمالامحکوم بت پرداخت دیه نیشودید, چون اقدام بت ضرب وجرح نموده اید,

در کلانتری اقرار نامه نمی نویسند احتمالا رضایت بوده و شما نیز الان میتوانید انکار کنید چون اقرار در نزد قاضی مهم است نه کلانتری