آیا طلاق به دلیل از بین رفتن حیثیت خانوادگی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۱۴۵ #14659

با سلام

همسرم در حال حاضر در زندان می باشد. این دومین پرونده اوست . تحمل زندگی با او به دلیل اینکه آبرویم را در خطر قرار داده است برایم غیر ممکن شده است. می خواهم تا در زندان است درخواست طلاق بدهم.
سوال اولم این است که اگر بخواهم به صورت مستقیم با مراجعه به دادگاه درخواست دهم چقدر طول می کشد که حکم به ایشان ابلاغ شود ؟ زیرا خانواده ایشان در صدد آزادی ایشان هستند و من می خواهم تا ایشان در زندان است اینکار عملی گردد تا دریابد که کارهای خلاف حیثیت ، به بهای در خطر گرفتن زندگیش تمام خواهد شد.
دوم اینکه در صورتیکه بخواهم وکیل بگیرم ابلاغ حکم به ایشان چقدر طول خواهد کشید و حق الزحمه وکیل به طور حدودی برای یک پرونده اینچنینی چقدر می باشد.
و اینکه آیا میتوانم مهریه را به صورت مشروط ببخشم ؟ یعنی در صورتیکه ایشان پس از طلاق در صدد آزار و آذیت من برامدند مهریه را به اجرا بگذارم ؟
آیا می توانم با توجه به خدشه دار شدن آبرو و حیثیتم به صورت یکطرفه طلاق بگیرم .

با تشکر

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه بتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید و اینکه حیثیت و آبروی شما خدشه دار شده است میتوانید مبادرت به طلاق نمایید و زمان آن حدودا 8ماه تا یک سال زمان خواهد برد وزمان رسیدن ابلاغیه به زوج حدودا یک ماه زمان خواهد برد و برای گرفتن وکیل و هزینه های آن میتوانید با وکلای یاسا تماس بگیرید.02187132

موفق باشید