چگونه اثبات نمایم که من فقط گوشی را به آن شخص فروخته ام و در ارتکاب جرم هیچ نقشی ندارم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۸ #14647217

سلام
خیلی استرس دارم و مشکل زیر برام پیش اومده، موبایل فروشی دارم و یه گوشی دست دومم رو که سال ها بود ازش استفاده میکردم رو تصمیم گرفتم تو مغازه بزارم و بفروشمش و فروختمش، حالا بعد سه ماه از فروش گوشی متوجه شدم که اون کسی که گوشی خریده باهاش فیشینگ کرده، مرتکب جرم شده و پلیس فتا هم سریال گوشی بررسی کرده و دیده خط من قبلنا تو اون گوشی روشن بوده و بعد بهم میگه تو با متهم ارتباط داشتی ولی من گفتم موبایل فروشی دارم و گوشیمو فروختم و گفتن اگه راست میگی جواز کسبت رو بده تا به قاضی پرونده بدیم تا تصمیم گیری کنه، حالا ۱۰ روز هست از این قضیه میگذره و جواز کسب براشون فرستادم و وقتی به پلیس فتا میگم نتیجه چی شد؟
میگن که قاضی پرونده هنوز دستوری نداده، الان من استرس دارم، آیا من رو هم مجرم میدونن؟
من فقط موبایل دست دوم فروختم همین، چی کار کنم تا قاضی پرونده من رو تبرئه کنه؟
من حتی یه بار هم کلانتری یا دادگاه نرفتم و خیلی میترسم آبروم بره.

لطفا راهنماییم کنید

با تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
باتوجه به اینکه عمل فیشینگ باسیمکارت شما رخ نداده است پس به احتمال زیاد کاری باشما نخواهند داشت اما اگر فاکتور یا مدرکی دال برفروش گوشی داشته باشید یا حتی شاهدی هم داشته باشید میتوانید به آن استناد نمایید

نگران نباشید احتمالا با شما کاری ندارند و جرم از سیم کارت شما انجام نشده است .

شما باید برای اثبات مدعای خود ، فاکتور فروش موبایل خود را که امضا و تاریخ و مشخصات گوشی ذکر شده است را ارائه کنید
و اگر هم در زمان فروش شاهدی در مغازه بوده آن را هم ارائه دهید

روند تحقیقات و کشف حقیقت زمان برهست . وقتی کاری نکردید طبعا نگران نباشید

سلام
نگران نباشید و آرامش خودتون رو حفظ کنید.
جرم با سیم کارت شما رخ نداده پس جای نگرانی نیست در صورتی هم که احضار شدید صرفا همین اظهارات را بیان کنید.