مالیات بر اجاره ی طبقه مسکونی چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۷۴۹ #14613

یک طبقه از منزل به مساحت 120 متر مربع را در شهرستان اجاره داده ام مالیا بر اجاره به آن تعلق میگیرد چند درصد

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به تعرفه های مذکور در ماده ۱۳۱ قانون مالیاتهای مستقیم از شما مالیات اخذ خواهد شد

مالیات بر اجاره به مدت زمان اجاره.مبلغ ودیعه و مبلغ اجاره ی ماهیانه بستگی خواهد داشت که طبق ماده ی 131 قانون مالیات های مستقیم باید پرداخت گردد.شما میتوانید با استفاده از نرم افزارهای موجود در اینترنت آن را محاسبه نمایید.

موفق باشید