دسترسی دیگران به عکس کارت ملی و بانکی چه تبعاتی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۰ #14563362

خاله من از یک شخصی خرید یه محصول تلگرامی رو داشته و خیلی به این مسائل وارد نیست و فرد فروشنده از طریق تلگرام عکس اول شناسنامه و کارت ملی و عکس از کارت بانکی رو ازش خواسته و خاله منم فرستاده میخوام بدونم اون فروشنده که به کامپیوتر و این خدمات آگاهه میتونه دسترسی به حساب بانکی و ..... داشته باشه یا نه یا کلا اصلا میتونه چکار کنه با این چیزایی که در دست داره ؟ خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در‌مورد‌کارت‌بانکی‌اگه‌رمز‌دوم‌نفرستاده‌مشکلی‌نیست‌ولی‌در‌مورد‌مدارک‌هویتی‌قبلا‌امکان‌اخذ‌سیمکارت‌وجودداشت‌ولی‌الان‌خیر‌حالا‌اگه‌طرف‌زرنگ‌باشه‌شایدبتونه‌سو‌استفاده‌کنه