تاثیر تجدید نظر بر حبس تا چه حد است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۲ #14460306

با سلام
شخصی به جرم سرقت به یکسال حبس و ۴۰ ضربه شلاق محکوم شده حال تاثیر تجدید نظر چیست آیا میتواند مفید باشد؟ برای این مورد ماده ۴۴۲ بهتر است یا تجدید نظر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - میتوانید پس از صدور حکم دادگاه اولیه وتا قبل از انقضای مهلت تجدید نظر خواهی تقاضای اعمال ماده ۴۴۲ را نمایید وتقاضای تجدید نظر خواهی را از خود اسقاط نمایید وتقاضای تخفیف مجازات نمایید که در اینصورت قاضی پرونده میتواند تا یک چهارم مجازات شما را تخفیف دهد.

سلام
اقدام به جلب رضایت شاکی و تجدیدنظرخواهی کنید.

اگرمیدانید که رای دادگاه بدوی صحیح است اصلح است تقاضای ماده ۴۴۲ را نمایید یعنی شما می تواند پیش از پایان مهلت تجدید نظر خواهی با رجوع به دادگاه صادر کننده حکم، حق تجدید نظر خواهی خود را اسقاط و تقاضای تخفیف مجازات کنید .

با سلام و احترام اگر برای تجدیدنظرخواهی ادله قوی و محکمی دارید که به تبرئه شما کمک می‌کند جدید نظر نمایید.در غیر این صورت مستند ب ماده ۴۴۲ درصورتی که دادستان تجدید نظرخواهی نکرده باشد با اسقاط تجدیدنظرخواهی و تقاضای تخفیف مجازات شما تا یک چهارم کسر میشود