برای خسارت اتاق تعویض نوشتن و خسارت تعیین کردند؛ هزینه بار به عهده ماست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۵۲ #14434655

سلام
ما سه ماه پیش ماشین ما دچار نقص فنی شد و با آریسان که از رو به رو میومد برخورد کردیم.
آریسان بار یک کارخانه کلوچه و کیک رو داشت و ادعا میکنه که همشون داغون شده درحالی که حتی یه دونه هم زمین نیفتاده بود و ۴میلیون خسارت برای من درآوردن الان هم شکایت کرده
کارخانه هم بار خودش رو بیمه نکرده بود. و این رو هم بگم برای خسارت اتاق تعویض نوشتن و برای من کلا با بار و خسارت ۵۲.۵ میلیون خسارت درآوردن
می خواستم بپرسم که هزینه بار به عهده ماست یا نه
و اینکه در تصادفات کارشناس چه زمانی میتونه اتاق تعویض بنویسه

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
وظیفه مالک است که بار را بیمه نماید و چون بیمه نکرده است بر عهده مالک است و راننده مسئول جبران آن نیست

هزینه بار بر عهده مالک است اگر مالک بارنامه نکرده د بار بیمه نشده خسارت بر عهده راننده نیست.