برای برگزاری جلسات داوری جدول زمانی مشخصی لازم هست یا داورها هر موقع دلشان خواست جلسه برگزار می‌کنند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۱۱ #14109560

سلام برای برگزاری جلسات داوری جدول زمانی مشخصی لازم هست یا داورها هر موقع دلشان خواست جلسه برگزار می‌کنند. متشکرم

مشاوره حقوقی داوری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
تعیین تاریخ جلسه رسیدگی بر عهده خود داور هست.اگر برای داوری مدت تعیین شده باشد تا اخرین روز هم فرصت دارد.اگر مهلت تعیین نشده باشد تا سه ماه فرصت دارد

وقت رسیدگی را داور تعیین و ابلاغ می کند....

با درود. معمولا داورها برای هر پرونده مهلت سه ماهه دارند تا رای لازم را صادر نمایند اگر به زمان بیشتری لازم بود قابل تمدید خواهد بود

باسلام داور ظرف مهلت قانونی سه ماه موظف به برگزاری جلسه وهمچنین صدور رای هست

داور باید ظرف مهلت سه ماهه قانونی نسبت به برگزاری جلسات و صدور رای اقدام نماید .

دورد بر شما
داوران از لحظه قبول داوری ۳ ماه فرصت برگزاری جلسات و صدور رای دارند

با سلام خدمت شما ، اگر در قرارداد مذکور که مسئله را به داوری ارجاع داده قید زمانی وجود داشته باشد مطابق همان قرار عمل خواهد شد و اگر در این مورد قید زمانی ذکر نشده ، ظرف مدت ۳ ماه داور یا داوران مهلت دارن وظیفه خود را انجام داده و اگر نیاز به زمان بیشتری بود امکان تمدید این مهلت وجود دارد.